Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nela Slováková (34) je jedna z nejsledovanějších českých influencerek. Sdílí momenty ze svého života, cestování a pro spousty lidí je motivací, co se týče postavy. Není se tedy čemu divit, že si založila účet na platformě Herohero, kde bude sdílet kontent pro předplatitele.

Na tuhle platformu bude například dávat celé verze plavkových videí, svá klasická sexy videa nebo bude otevřeně hovořit o tématech, která nechce rozebírat na Instagramu. A to i těch velmi kontroverzních.

„Například se rozhodně pobavíme o Agátě Hanychové (38), která si o mně dovoluje třeba říct, že jsem k**va. Někdo takový, jako je ona, je k**va zadarmo. Víme, co vše má za sebou. O tomhle člověku bych se absolutně nebavila, kdyby se ona jako první vždycky nenavážela do mě. Ona, která podle mě spala s celou Českou i Slovenskou republikou, se už musí vracet, protože už nic nezbylo,“ řekla Nela na sociálních sítích.

„Nechci být zlá a ani nenávistná, to určitě nejsem, ale zase si nenechám všechno líbit,“ informovala vítězka Hotelu Paradise z Bali.

Reklama

Další články

Načítám