Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

A je to tady. Všechny fanynky upíra Edwarda si teď zřejmě definitivně propláčou své kapesníčky. Nejenže partnerka Roberta Pattinsona (37) čeká dítě, teď už je nejspíš jasné, že se ti dva budou brát. Suki Waterhouse se na ruce skví skutečně nepřehlédnutelný diamant.

Říká se, že zásnubní prsten by měl muže stát tři platy. Jestli Roberta Pattinsona stál honoráře za tři poslední filmy, jisté není, velký ale každopádně diamant, který na ruce nosí britská herečka, modelka a zpěvačka Suki Waterhouse, nesporně je. Budoucí maminka ho, trochu nedobrovolně, ukázala paparazzi fotografům během procházky se svým přítelem po londýnských ulicích. Partneři popíjeli kávičku, a zatímco herec se zahalil do mikiny s kapucí a pod ní měl ještě kšiltovku a roušku, Suki si vyšla více nalehko. Pod rozepnutou bundou měla jen krátké tričko, a tak vystavila na odiv celý svůj těhotenský pupek.

Zpěvačka navíc příliš nedbala ani na své vlasy a pleť nechala odpočívat bez známek make-upu. Jedna věc ale na Suki výrazná byla. Obří diamantový prsten, který se skvěl na jejím prsteníčku. Ani jeden z partnerů zatím médiím neodpověděl na otázky ohledně zásnub, krásný šperk ale zřejmě hovoří sám za sebe. Dohromady se umělci dali už v roce 2018, svůj vztah ale dlouho drželi spíše stranou veřejného dění. Suki své těhotenství potvrdila na koncertě, kde už své bříško nemohla schovat pod kostýmem.

Reklama

Další články

Načítám