Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Adéla Krejdlová (23) je jednou z hvězd, které již v tuto chvíli bojují v Dominikánské republice v reality show Survivor. Rozhovor se semifinalistkou SuperStar jsme dělali jen pár dní před jejím odletem.

„Hlásila jsem se už do první série a jsem ráda, že to teď vyšlo. Jsem připravená na všechno, řídím se heslem, žij každý den tak, jako by to byl tvůj poslední. Tohle bude nová velká zkušenost. Doufám, že to všechno proběhne lehce,“ řekla Super.cz Adéla.

Nejvíc bude sázet na sociální hru. „Moje strategie je zůstat sama sebou, udělat si kamarády ze všech, budu se snažit o sociální hru, to může být moje silná stránka. Budu se snažit se všemi vycházet, nebýt výbušná. Jako bych jednala v normálním životě, i když tam to bude určitě o mnoho těžší. Připravuju se pečlivě, psychicky i fyzicky,“ upřesnila zpěvačka.

Pečlivě si dělá také tukové zásoby. „Dělám si zásoby, bude to myslím vidět první týdny v televizi. Myslím, že je dobré tam mít z čeho brát. Do toho se hodně hýbu. Prokládám svalově i fyzičku, dynamičnost,“ dodala Krejdlová.

O tom, jak si zpěvačka povede, se můžete přesvědčit již 27. února, kdy poběží první díl na Voyo.

Reklama

Další články

Načítám