Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Paris Hilton (43) zatím rozhodně pro veřejnost není vzorem skvělé matky. Dle lidí jsou pro ni děti spíše módním doplňkem, vyčítají jí, že se s nimi na videích nemazlí, a někteří ji dokonce podezírají, že ani nejsou biologicky její. Její nové vyjádření pak určitě změnit názor nepomůže.

Spousta lidí si možná vzpomene na slavnou scénu ze seriálu Přátelé, kdy Rachel prozradila, že ještě nikdy nepřebalovala svou několikaměsíční dceru Emmu. To, co bylo v sitcomu bráno jako dobrý vtip, se ale v životě Paris Hilton stalo skutečností. Máma teď už dvou dětí, které má prostřednictvím náhradní matky, se o tuto skutečnost sama podělila v osmé epizodě druhé série své reality show Paris in Love. V ní pozvala Nicky Hilton Rothschild a její chůvu Jean, aby jí pomohly vyměnit plenu tehdy měsíčnímu synovi Phoenixovi. „Na své narozeniny bych to neudělala, ale udělám to pro tebe,“ říká dědička hotelového impéria. Její sestra, sama matka tří dětí, se jí pak zeptala na to, jestli to Paris ještě nikdy nedělala, a dočkala se odpovědi, že ne.

Poté se za pomoci asistence poprvé pokusila sama plenu vyměnit. Nicky později prozradila, jak Paris k mateřství přistupovala od mládí. „Ráda se poflakovala na dvorku, stavěla pevnosti, hrála si se svými krysami. Nepatřila k těm, kteří by opravdu mluvili o tom, že budou mít dítě. Ale mateřství - musíš si trochu ušpinit ruce,“ řekla. A není jediná, kdo má takový názor. Parisin přístup k mateřství znovu nadzdvihl ze židlí i spoustu dalších lidí.

„Pro nás (normální lidi) je zranitelný novorozenec především o lásce a ochraně. Pro paní Hilton se ten samý drahocenný život rovná získání nového žhavého doplňku na červený koberec,“ napsala jedna z komentujících pod článkem v magazínu Daily Mail. „Paris znovu dokazuje, že nemá žádný mateřský instinkt, nezajímá ji drahocenný čas sbližování se se svými dětmi,“ píše druhý. „Ke svým dětem necítí žádnou mateřskou lásku. Nenosila je a nepřebaluje a nedělá pro ně žádnou jinou mateřskou věc. Všechno dělá chůva. Chová se, jako by byla členkou britské královské rodiny z 19. století,“ píše další. „Je to ostuda,“ nebo „ubohý chlapeček“ či „je děsivé, že si myslí, že je v pořádku tohle ukázat světu,“ přidávají se další hlasy. Právě zveřejňování podobných záležitostí staví Paris do opravdu špatného světla. Pokud v tom bude pokračovat i v budoucnu, je jasné, že si od lidí vyslouží další řadu podobných názorů.

Reklama

Další články

Načítám