Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Paris Hilton (43) prozradila, že se stala už dvojnásobnou maminkou díky náhradní matce. A teď začala mluvit o důvodech, které ji k takovému rozhodnutí vedly. Už po svém minulém veřejném projevu schytala kritiku, teď překvapila dalším zvláštním důvodem.

Paris je už devět měsíců matkou syna Phoenixe, k němu teď přibyla holčička London. Influencerka se netají tím, že děti neporodila sama. „Proces náhradního mateřství bylo rozhodně těžké rozhodnutí. Ale můj život je prostě tak moc veřejný. Moc by se mi líbil ten zážitek, když miminko v břiše roste a cítíte, jak kope, a všechny ty vzrušující okamžiky,“ řekla ve svém vlastním pořadu s tím, že děti odnosila v tajnosti náhradní matka kvůli obavám o jejich bezpečí.

Teď ale Paris promluvila o dalším důvodu, proč dětem nedala život sama, a ten je pro mnohé lidi stejně překvapivý jako ten první. Údajně je jím trauma, které prožila během dospívání ve škole Provo Canyon v Utahu pro problémovou mládež. Tam prý byla fyzicky, sexuálně a emocionálně zneužívána. „Pokud jsem v ordinaci lékaře a dostanu injekci nebo cokoliv, doslova dostanu záchvat paniky a nemohu dýchat. Prostě jsem věděla, že by nebylo zdravé pro mě ani pro dítě vyrůstat v někom, kdo trpí tak velkou úzkostí,“ řekla deníku Romper.

Kvůli této úvaze ale lidé začínají přemýšlet o tom, jestli se tedy vůbec jedná o potomky Paris. Musela by totiž podstoupit proces odběru vajíček, který bývá už sám o sobě pro mnoho žen ne zrovna příjemným zážitkem. „Takže ty děti nejsou biologicky její? Nedokážu si představit, že prochází procesem odběru vajíček, pokud z ní návštěva lékaře udělá trosku,“ napsala například jedna komentující v magazínu Page Six.

Jiní lidé se pak diví i tomu, že Paris si dodnes nese tak šílené trauma, když až po údajném zneužívání ve škole na veřejnost uniklo erotické video, na kterém vystupovala se svým tehdejším přítelem Rickem Solomonem. „Zdálo se, že při natáčení sexuálního videa neměla posttraumatický syndrom,“ píše v komentu čtenář. „Je to smutné. Nebo možná ubohé je lepší slovo,“ komentuje další. Paris Hilton by si tak možná měla rozmyslet, jestli si už raději nechce jen užívat mateřství a veřejně nemluvit o důvodech svých životních rozhodnutí.

Reklama

Další články

Načítám