Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zdá se, že pěvecká kariéra Britney Spears (42) je zřejmě definitivně u konce. Nahradila ji totiž jiná disciplína, a to předvádění se jen s minimálním množstvím oblečení nebo dokonce úplně bez něj. A to až tak moc, jak to sociální sítě dovolí.

Zpěvačka si naplno užívá života, a jak se zdá, vyloučila z něj všechno, co ji nějakým způsobem omezovalo. Rozešla se s manželem, nestýká se se svými dětmi ani se zbytkem rodiny a nenechá si nikým mluvit do toho, jak má žít. Jejím jediným společníkem se v poslední době zdá být její manažer Cade Hudson, který je s ní nejen vídán na veřejnosti, ale zpěvačka si dokonce na sociální síť přidala záběry, na kterých s oním mužem tančí téměř erotické tanečky v kuchyni a oba mají na sobě jen plavky.

A to není všechno. Na Instagramu Britney zveřejnila i video, na kterém je zcela nahá na pláži, odhaluje celou svoji zadnici a ňadra si zakrývá rukama. A člověkem, který ji natáčí, je nejspíš opět Cade Hudson, soudě podle stínu vedle zpěvaččina těla. „Nejsou tady žádní paparazzi, takže na ostrově běhám nahá!!! Je to video, takže můžete vidět, že záběry jsou skutečně pravé!!! Bylo to před třemi měsíci!!!“ napsala si Britney k záběru. Video tak zřejmě pochází z Francouzské Polynésie, kam na dovolenou odletěla v říjnu.

Zpěvačka takovými záběry možná i částečně zakrývá smutek z toho, že jejímu otci byla nedávno kvůli vleklým zdravotním problémům amputována noha. I když s ním měla v minulosti vleklé spory a soud řešil opatrovnictví, které nakonec ve prospěch zpěvačky zrušil, je podle zahraničních médiích šance, že Britney se svým tátou soucítí a vztah mezi nimi by se mohl zlepšit. Stejné informace se ale objevovaly i v minulosti v souvislosti s jejími syny, zatím ale nic nenasvědčuje tomu, že by ledy začaly tát.

Reklama

Další články

Načítám