Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Před třemi měsíci se synové Britney Spears (42) Sean Preston (18) a o rok mladší Jayden James navzdory nevoli maminky přestěhovali na Havaj. Učinili tak společně se svým otcem Kevinem Federlinem a jeho druhou manželkou Victorií Prince.

Před pár dny byli poprvé spatřeni, jak si s otcem užívají den na pláži. Volný čas využili naplno a vyzkoušeli si i paddleboarding. Zatímco starší ze synů zpěvačky a jejího exmanžela, jenž býval kdysi jejím tanečníkem, si pěstuje pořádně dlouhou hřívu, jeho mladší bratr dává naopak přednost krátkému sestřihu.

Přestože Britney se snažila stěhování svých synů zabránit, nepodařilo se. Vztahy s jejími chlapci jsou ostatně v posledních letech velice komplikované. Sean i Jayden se podle slov jejich otce stydí za to, jak se jejich matka prezentuje na internetu. Dokonce měli být kdysi i svědky toho, jak do domu Britney byly distribuovány drogy.

Ani jeden ze synů se zároveň neúčastnil matčiny loňského svatby se Samem Asgharim, s nímž se aktuálně rozvádí. Důvodem neměla být jakákoli averze vůči němu, ale údajně spíš jen to, že nestáli o medializaci.

V otcově výhradní péči jsou oba od doby, kdy měla Britney nařízené opatrovnictví ze strany svého otce, které bylo v roce 2021 po třinácti letech zrušeno. Od té doby se zpěvačka často odhaluje na Instagramu, což má být způsob, jakým projevuje svou znovunabytou svobodu.

Související témata:
Sean Preston Federline
Jayden James Federline

Reklama

Další články

Načítám