Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Paris Hilton (43) si nenechává své soukromí jen pro sebe a sdílí se svými fanoušky kromě jiných i fotky se svým synem. Přesto, že chlapeček vypadá šťastně, musí se jeho matka popasovat i s neustálými hejty.

Mateřství si dědička hotelového impéria užívá už devět měsíců. Syna Phoenixe porodila náhradní matka, Paris se od jeho narození neustále rozplývá nad tím, jak je její nová role úžasná. Chlapečka čas od času ukáže i na sociální síti ve víře, že se od svých sledujících dočká milých komentářů. Po sdílení fotek z New Yorku se ovšem stal přesný opak. Lidé začali Paris hromadně psát, že její dítě má až nezvykle velkou hlavu. „Na tomto světě jsou někteří lidé odporní. Můj anděl je naprosto zdravý. A ano, samozřejmě byl u lékaře, pouze má velký mozek,“ odpověděla jim.

Po takovém útoku by se dalo očekávat, že se Paris na chvíli stáhne a nebude fotky svého synka zveřejňovat. Teď ale sdílela další sérii snímků, na kterých je Phoenix v modrém oblečku. „Myslím, že jsem závislá na dětských kostýmech. Nemůžu si pomoct,“ připsala k fotkám. Přesto, že chlapec vypadá šťastně, neodpustili si sledující další negativní poznámky. „Na každé fotce vypadá jako doplněk,“ píše například jeden. „Chudinka, je to jen rekvizita pro její fotky,“ píše druhý. „Jak často myslíte, že to dítě vídá?“ ptá se třetí v komentu, který lajkují další stovky lidí. Další lidé se všímají toho, že se Paris během focení se svým synkem nemazlí, a jiní se ptají na to, proč mu zakrývá hlavičku.

Najde se ale i řada těch, kteří Paris píší, že jí to jako mamince velmi sluší a chlapeček je roztomilý, a dokonce že by mohl být dětským modelem. Tak snad tyto reakce budou pro dědičku hotelového impéria balzámem na duši poté, co si přečte komenty věčných haterů.

Reklama

Další články

Načítám