Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Roman Šebrle (49) se pochlubil krásnou rodinnou momentkou. Po svého syna Štěpána uspořádal oslavu narozenin, kde pro něj připravil bohaté pohoštění. Štěpán, který hraje fotbal za pražskou Duklu, slavil jednadvacáté narozeniny, nechyběla ani jeho sestra Kateřina (17) a přítelkyně Agatha.

A právě Kateřina prý pohoštění svého tatínka Romana řádně ocenila. „21! Oslava a Káča: tvl tati, ty něco takovýho dokážeš… to jsi překvapil,“ chlubil se moderátor a bývalý olympionik, jakou mu dcera vysekla poklonu.

Šebrle si ostatně s pohoštěním dal práci a talíře s pochoutkami precizně vyzdobil. Samotný moderátor je po rozvodu s manželkou Kateřinou oficiálně nezadaný. Udržuje se ale ve formě a vypadá skvěle, takže o nápadnice jistě nemá nouzi. Vysportovanou postavu ale nemá zadarmo.

„Je to dřina, odříkání, ale to k tomu patří. Tím, že trénuji kluky a odpoledne jdu do televize, tak si musím přivstat. Třeba v šest hodin ráno si jdu zaběhat a zaposilovat. Člověk si nesmí říct, že dneska nepůjde, a musí mít režim a dodržovat ho,“ svěřil nedávno Super.cz Šebrle.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám