Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátor a bývalý desetibojař Roman Šebrle (49) opět poškádlil fanynky svou formou. Aktuálně je v Maďarsku, odkud se pochlubil fotkou ze slavných budapešťských lázní. Z té je jasné, že má stále perfektní formu.

„Pane Bože, vy jste tak krásný!“ napsala mu jedna z fanynek do komentáře. Břišáky ale Roman nemá zadarmo. „Je to dřina, odříkání, ale to k tomu patří. Tím, že trénuji kluky a odpoledne jdu do televize, tak si musím přivstat. Třeba v šest hodin ráno si jdu zaběhat a zaposilovat. Člověk si nesmí říct, že dneska nepůjde a musí mít režim a dodržovat ho,“ svěřil se nedávno Super.cz.

V Maďarsku Šebrle není na dovolené. Jako trenér mladých desetibojařů sem vyrazil na Mistrovství světa v atletice, kde soutěží jedna z jeho žákyň. Být na tomto místě, tedy přímo na stadionu v Budapešti, má pro Romana velké kouzlo.

Před pětadvaceti lety zde soutěžil také. „Šílené, jak ten čas letí. Tenkrát to bylo mistrovství Evropy, můj druhý top závod. Desetiboj, 6. místo, 8477 bodů,“ zavzpomínal.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám