Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herci Elsa Pataky (47)Chris Hemsworth (40) opět potvrdili, že na rozchod to u nich rozhodně nevypadá. Oblíbení herci čelili v poslední době spekulacím, že se jako manželé odcizili. A dokonce prý raději tráví dovolenou odděleně.

Fotografové ale viděli pravý opak. Manželský pár si s dětmi už několik týdnů užívá na australské pláži Byron Bay, odkud to mají nedaleko do své luxusní nemovitosti.

Trojnásobná maminka Elsa Pataky tentokrát vsadila na jednodílné plavky. A oba modely, v nichž se promenádovala po pláži, jí neskutečně sekly. Herečka předvedla svou vysportovanou figuru, které vévodí pevný zadek, v zelených sportovně laděných plavkách, další den pak zvolila leopardí vzor.

Svalnatý představitel Thora Chris Hemsworth se oddával svému oblíbenému surfování, Elsa pak jeden den surfovala s kamarádkou. Manželé sice fotografům nenabídli možnost zvěčnit je v zamilovaném objetí, po více než deseti letech jejich vztahu by ale té vášně asi chtěli moc.

Španělské herečce se aspoň trochu podařilo utlumit nepříjemné zvěsti o rozchodu, zda na nich ale bylo aspoň zrnko pravdy, ukáže až čas. Pataky aspoň všem ukázala, že se nadále udržuje ve formě a pyšní se svůdnými křivkami, které by jí mohla závidět i dvacítka.

Reklama

Další články

Načítám