Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Tatiana Dyková (45) už si naplno užívá vánoční atmosféru. Přestože herečka aktuálně natáčí druhou řadu seriálu Případy mimořádné Marty, volno během adventu si vzít nenechá a už se pomalu chystá na Vánoce.

„Točíme maximálně do patnáctého prosince, Vojta má letos vánoční koncerty, na kterých budu také účinkovat, tak máme ještě nějaké přípravy. Pro mě jsou ale Vánoce hlavně o tom setkávání, a to už začalo. Využívám to jako zastavení se s přáteli a užívat si společný čas,“ svěřila se pro Super.cz herečka, která má jako každá maminka napilno.

Doma má totiž tři syny, Františka, který už je plnoletý a mladšího Cyrila z prvního manželství a Aloise, kterého má s manželem Vojtou Dykem. Se zařizováním dárků se ale nestresuje. „Já to řeším na poslední chvíli, mapuji si, co kdo řekne a co kdo zmíní, když mám inspiraci a napadnou mě dobré dárky, tak si to píši a potom vystřelím na poslední chvíli a vše koupím,“ prozradila herečka s tím, že dárky mají u nich jasné pravidlo.

„U nás je Ježíšek, který vůbec elektroniku nekupuje, to jsem řekla, jestli chcete elektroniku, tak si to musíte zařídit u jiného Ježíška,“ dodala Tatiana Dyková, kterou jsme potkali na křtu audioknihy Božena.

Reklama

Další články

Načítám