Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tarra White, vlastním jménem Martina Mrakviová, byla svého času vůbec nejvyhledávanější hvězdou filmů pro dospělé. Dnes Martina žije spokojený život se svým manželem a třemi dětmi. A právě kvůli své rodině natáčení filmů pro dospělé ukončila. Přesto se čas od času stále objeví za kamerou. Jako například také u životopisného filmu Její tělo.

„Před kamerou jsem to uzavřela, protože mám rodinu. Za kamerou se ještě občas někde vyskytnu, ale moje rodina je pro mě teď to nejdůležitější a plní mi největší část mého času. Takže ta branže šla samozřejmě stranou,“ prozradila Martina Super.cz s tím, že je v osobním životě velmi spokojená.

„To, že jsem dělala branži, kterou jsem dělala, přece neznamená, že nemůžu mít úplně normální a klasický život. S manželem jsme spolu spousty šťastných let, máme nádherné děti a myslím si, že spolu ještě chvíli vydržíme. Manžel je z branže, možná i proto je to vše jednodušší. Avšak soukromý život je jedna věc a pracovní druhá. Manžel je navíc cizinec, takže když nadávám, tak mi nerozumí,“ svěřila se s úsměvem.

Na svou kariéru má Martina velmi kladné vzpomínky. Určitým faktorem byl také styl natáčení, který je ve srovnání s dnešní dobou velmi odlišný.

„Dnes je vše rychlejší, když jsem ty filmy natáčela já, tak to bylo všechno krásné. Vyjíždělo se do zahraničí, hledali se lokace, jiné to bylo, i co se týče kostýmů nebo práce maskérek. Film jsme točili určitou dobu, dneska se to točí tak, aby to hned letělo na internet. V tom je to jiné a já bych popravdě tu svoji dobu neměnila. Cestovat a užívat si, bylo to zkrátka fajn a líbilo se mi to,“ dodala.

Reklama

Další články

Načítám