Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nejznámější česká hvězda filmů pro dospělé Tarra White, vlastním jménem Martina Mrakviová, vyrazila do společnosti a rovnou na červený koberec filmu Její tělo, ke kterému přiložila ruku k dílu před kamerou, ale hlavně za kamerou.

„Byla jsem spíš konzultantka, aby byl ten film uvěřitelný. Příběh se odehrává v době, kdy jsem natáčela. Nejvíce jsem byla v kontaktu s paní režisérkou, se kterou jsme vše konzultovaly,“ svěřila se Martina Super.cz na premiéře filmu, který vypráví příběh zesnulé vrcholové sportovkyně a následné pornoherečky Andrey Absolonové, která vystupovala pod jménem Lea De Mae.

„Osobně jsme se neznaly, ale nastoupila jsem do branže půl roku po tom, co zemřela. Osobně jsem pracovala s holkami, které byly okolo ní, a právě moje začátky byly v rámci toho světa po ní. Holky z toho byly velmi zdrcené, protože byla součástí jejich rodiny a opravdu ji měly rády. Takže i třeba na tahle slova přišla během natáčení řeč,“ prozradila známá hvězda filmů pro dospělé, která se v branži stále pohybuje, avšak už jen okrajově.

„Před kamerou jsem to uzavřela, protože mám rodinu. Za kamerou se ještě občas někde vyskytnu, ale moje rodina je pro mě teď to nejdůležitější a plní mi největší část mého času. Takže ta branže šla samozřejmě stranou,“ vysvětlila.

Martina je maminkou dvou dcer a jednoho syna. Padla tak také otázka, jak by ona sama reagovala na to, kdyby třeba její dcera jednou přišla s tím, že chce budovat kariéru ve filmech pro dospělé.

„To záleží, ale já mám výhodu v tom, že znám tu branži skrz naskrz. Ve chvíli, kdy by s tím moje dcera přišla, tak bych měla velmi silné argumenty, jak ji od toho odradit. Zároveň kdybych pochopila, že to má opravdu jako poslání, tak by se asi nedalo nic dělat. Nejsem člověk, který by svým egem někomu v něčem bránil. Ve chvíli, kdy je vašemu dítěti osmnáct, tak má pocit, že je dospělé a může si dělat, co chce. Musela bych se k tomu takhle postavit, ale samozřejmě matka budu navždy,“ dodala.

Související témata:
Film Její tělo

Reklama

Další články

Načítám