Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Pavlína Senič (48), která spolu s kolegyněmi Andreou Kalivodovou (46)Terezou Mátlovou (48) vystupuje v seskupení Opera Divas, si na rozdíl od nich soukromí chrání. Zatímco Andreiny kluky i Terezinu dceru Emilku vídáme pravidelně, Pavlína přivedla svoji dceru Lilian do společnosti poprvé. Vlastně byla naopak jejím doprovodem.

Maminku s dcerou jsme potkali na premiéře komedie Franta mimozemšťan. „Lilianka v něm byla jako zpěvačka v kapele svého tatínka. Takže měla první zkušenost s natáčením filmu,“ vysvětlovala Pavlína, která má dceru s manželem, politikem Tomášem Úlehlou.

„Dcera chtěla být herečkou, čehož jsem se zhrozila. Ale přihlásila jsem ji do dramatického kroužku. Budou mít premiéru hry Past na myši podle Agathy Christie. Ale herečkou už být nechce. Moje srdce plesá, že nebude umělkyně,“ doplnila.

S tím třináctiletá Lilian souhlasí. „Náročné je to dlouhé učení textů po večerech. A pak je tam ta tréma. Ale natáčení filmu byl super zážitek, bylo to něco nového. Ráda jsem si to vyzkoušela. Hlavně být mezi těmi herci, vidět, jak natáčení probíhá. Teď na to mám úplně jiný pohled než předtím.“ přiznává, že práce herců je složitější, než na první pohled vypadá.

A co by tedy chtěla dělat? Ani zpěv po vzoru maminky to nebude. „Líbí se mi, jak mamka zpívá, ale určitě bych to dělat nechtěla. Asi by se mi líbilo dělat doktorku, možná veterinářku, to jsem chtěla už jako malá a asi se toho budu držet,“ uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám