Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Producent František Janeček (79) připravuje muzikál Bídníci, který se vrací do GoJa Music Hall po dvanácti letech. Premiéra je naplánována na únor. O roli malé Cosetty stála i jeho dcera Emily Ann. Jak to dopadlo?

„Ještě v létě, když jsme byli na dovolené, tak po té roli toužila, cvičila ji, pak na ní dolehla tíha školy, puberta. Teď o tom neuvažuje,“ řekl Super.cz Janeček s tím, že protekci by u něj dcera rozhodně neměla.

„Tlačenka u mě nefunguje. Buď to jde a je výkon, nebo není a na to bych nepřistoupil,“ říká rázně. „Musela by to umět, věnovat zkoušení hodně času a také by se k tomu musel vyjádřit Londýn, to jsou naši umělečtí dozorci. Kdyby o to měla větší zájem, tak bych o tom přemýšlel a podpořil bych ji samozřejmě,“ dodal Janeček.

Jeho dcera bojuje s vážnou nemocí, Crohnovou chorobou. Kvůli nevyléčitelné nemoci měla velké bolesti, břišní koliky a skončila v nemocnici. A také výrazně pohubla. Nyní je její stav stabilizovaný.

„Zlepšilo se to velmi, do budoucna to bude ještě lepší,“ říká šťastný otec Janeček.

Reklama

Další články

Načítám