Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Dara Rolins (51) se od té doby, co zveřejnila první fotky po plastické operaci obličeje, tzv. faceliftu, potýká s vlnou hejtů. Nyní se rozhodla zveřejnit další fotografii a znovu apeluje na své fanoušky, aby si své názory nechali pro sebe.

„Mohlo by se zdát, že záměrně provokuju, protože moje aktuální fotky některé z vás dokážou rozvášnit tak, že si člověk nestihne ani otevřít svoji oblíbenou plechovku a v komentech jsou najednou tři tisíce doporučení a hodnotných názorů, jak vypadat tak, aby byl se mnou každý jeden z vás konečně spokojený,“ říká Dara.

„A já zase a znova riskuju tím, že mám vlastní představy a názory a dělám si, co chci. Vím, příšerný zlozvyk. Pojďme se už přenést přes to, že jsem si dovolila jít na facelift, a buďme zase kámoši. Navrhuji mír,“ dodala zpěvačka, která je s výsledkem operace spokojená.

Původně nechtěla zákrok na klinice v Itálii u jednoho z nejvěhlasnějších plastických chirurgů v Evropě zveřejňovat. Bohužel se na světlo světa dostaly záběry těsně před zákrokem, které klinika bez souhlasu zpěvačky zveřejnila. Dara proto šla s pravdou ven a přesně řekla, co absolvovala.

Další články

Načítám