Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Radek Filipi, partner zpěvačky Lucie Bílé (58), si poslední rok prošel peklem. Třikrát byl hospitalizován, podstoupil dvě operace a měl velké bolesti. Radkovi museli lékaři měnit ploténku. Roky tvrdých tréninků a dlouhého sezení za volantem si vybraly svou daň.

Zpěvačka prozradila, jak je na tom Radek nyní. "I když trápení trvalo rok, tak už to snad končí a Ráďa se dává do kondice. Včera už byl dokonce v posilovně," prozradila Super.cz Bílá.

"Už začal cvičit, což je skvělý. Chybělo mu to. Nesl to ale celé statečně, byl dobrý pacient, poslouchal," upřesnila zpěvačka s tím, že přestože měl velké bolesti, stále byl skvělým partnerem.

"Nebyl protivný, nevím jak to dělal. I když mu bylo zle, tak se naopak ptal, jestli něco nepotřebuju já," usmívá se Lucie. Radek jí chyběl nejen doma, ale také na koncertech. "Zjistila jsem, jak ho potřebuju mít na koncertech. Ta jeho energie, humor mi chyběl. Cítila jsem na koncertech, že mi to chybí. Už zase jezdí," těšilo Lucii na udílení cen Mistr zábavního umění, kde převzala jednu z cen.

Dorazila ve smetanovém kostýmku, který jí velmi slušel. "Kdyby mi někdo řekl kdysi dávno, že se nebudu cítit v černé dobře, tak se budu smát. Můj život se změnil, rozzářil, cítím se ve světlé barvě skvěle," dodala Bílá.

Co dalšího zpěvačka prozradila, se dozvíte v našem videu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám