Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Letošní léto měla Lucie Bílá (58) jak jinak než pracovní. Koncertovala, ale také ve svém divadle zkoušela nový muzikál Srdeční záležitost. Vedle toho byla oporou také svému partnerovi Radkovi Filipimu, který musel být opět hospitalizován a absolvoval již druhou operaci páteře.

„Jeho ty záda trápily skoro rok, ale patří mezi lidi, kteří svojí bolestí netrápí okolí, až jsem se divila, že nebyl protivný, podrážděný, a i když jsem viděla, že ho to moc bolí, tak se vždycky zeptal, jestli něco nepotřebuji, nebo mě něco netrápí,“ svěřila se Super.cz zpěvačka, která měla Radka na tiskové konferenci samozřejmě u sebe.

I po několikaletém vztahu jsou tihle dva stále jako hrdličky. Zpěvačka na svého partnera pěje samé ódy a doufá, že už je to vztah poslední. „My jsme na sebe hodní a pomáháme si, a to je nejvíc, vážím si svého partnera a on mě. Máme se rádi, a to už je neměnné, je to láska za odměnu a doufám, že už je poslední,“ svěřila se Lucie s tím, že na láskyplném vztahu stále pracují.

„Mám ráda ty naše rituály, říkat si hezké věci. Třeba celé prázdniny mi Radek dělal svačiny. Hezky se o mě stará, když můžu a on to potřebuje, tak se o něho starám já,“ dodala zpěvačka s tím, že o vztazích bude i její nové představení.

„Myslím, že se nám podařilo nazkoušet krásnou hru, která bude určitě lidi těšit. Hlavně v této době je to laskavé a krásné téma, podle mě budou lidi odcházet a budou se usmívat,“ svěřila se Lucie Bílá, která má ve svém divadle premiéru už 28. září.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám