Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Ewa Farna (30) slaví krásné výročí. Za svého muže, hudebníka a kolegu Martina Chobota, se provdala v roce 2017. Pár spolu ale tvoří už od roku 2013 a v den společných 10 let poslala zpěvačka do světa dojemný vzkaz.

„10 let spolu. Třetina mého života,“ svěřila se Farna, která v polovině srpna oslavila 30. narozeniny. Na sociální síti se pochlubila také fotkou se svým mužem z koncertu, na které si dávají pusu. Ewa si vždy pochvalovala to, že je její partner také kolega a vedle práce se společně věnují i rodině.

Na světě přivítali v roce 2019 syna Artura. V loňském roce pak přivedla zpěvačka na svět také dceru Ellu. Jako kytarista působil Martin Chobot v kapele Ewy Farne 5 let, než se v roce 2013 dali dohromady. Před dvěma lety pak ohlásil konec a začal se věnovat své tvorbě.

„Gratuluji, přeji vám oběma hodně lásky,“ stálo v jedné z mnoha zpráv pod romantickým příspěvkem, který zpěvačka sdílela. „Jste úžasní. Přeji mnoho dalších krásných společných let,“ napsala další z fanynek.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám