Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Drsná kyberšikana, tedy nevhodné komentáře a ošklivé hejty. Tím si musí projít kdejaká slavná tvář. Terčem posměchu se tentokrát stala zpěvačka Ewa Farna (30), která zveřejnila fotku v outfitu, na níž někteří její sledující nenechali nit suchou. Trefovali se hlavně do jejího vzhledu.

„Ty bys měla běhat radši, to je hrozná lochneska,“ napsal jeden ze sledujících. „Slušnej vorvaň,“ dodal mimo jiné další. Zpěvačka naštěstí našla řadu zastánců.

Mezi nimi i herce Štěpána Kozuba (28), jenž byl v mládí sám terčem šikany a nechápal, kde se v lidech bere tolik zloby. „Ok, tohle je dno, nevím, co to znamená a nevím, kde se to v nás bere. Ewa je super ženská! Zkuste místo těchto písmenek spíše volit lidskost a empatii, s tím se dá dojít dál,“ vzkázal herec všem škarohlídům, kteří jsou na internetu hrdiny, ale ve skutečnosti by se Farnou na ulici báli i pozdravit. „Evi, máš super styling,“ zastala se zpěvačky i modelka Eliška Bučková (34). Tu pro změnu lidé kritizují za to, že je zas až příliš hubená.

Farna to schytala za tento model.

Samotná Farna vzala celou situaci s nadhledem, byť jí to určitě nebylo příjemné. „Právě mě píchla vosa do zadku, bude ještě větší. A teď za to fakt ale nemůžu. Konec hlášení,“ vtipkovala mimo jiné zpěvačka, jež se mimo jiné proslavila písní Tělo.

V songu Ewa zpívá o funkčnosti těla, ne o jeho estetické stránce. Což ale není kritika hubených nebo atletických postav, jak zpěvačka zdůrazňuje. Jen chce upozornit na to, že mezi krásou a malou konfekční velikostí není rovnítko. „Zdraví je nejdůležitější,“ má jasno Farna.

Reklama

Další články

Načítám