Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Úřadující třetí nejkrásnější dívka Česka Karolína Mališová už za pár týdnů odlétá na světovou soutěž krásy Miss Earth. Její předchůdkyně Eva Čerešňáková ji ale spíš lituje. Sama se před lety této soutěže zúčastnila a její zážitky jsou spíš děsivé.

"Lidi nevidí, že jsme coby finalistky měsíc spaly čtyři hodiny denně, program byl hrozně náročný. Nestravovaly jsme se dobře, krmili nás fast foodem," řekla Super.cz Eva. "Kolikrát jsme snídaly v šest ráno, oběd nám dali ve tři odpoledne a byly to pizzy, tousty plněné slaninou a nudle z krabičky, co doslova plavaly v tuku," vzpomíná Eva.

"Modelky řeší svoji linii, řeší každé jídlo, na takové soutěži chtějí být v ještě lepší formě, ale nebylo to tam ideální," vysvětlila Čerešňáková na otevření nového bistra na pražském Smíchově.

Na modelku prý padala únava a neměla daleko ke kolapsu. "Nebyly jsme na to připravené. Poslední týden při nácvicích jsme měly půl hodiny na oběd, vzaly jsme si tu krabičku s fast foodem, ale v šatně jsme pak normálně usnuly. Mně se stalo, že jsem usnula na zemi. Ty stavy vyčerpání, vytížení, kdy fakt nemáš sílu, to tam zažila nejedna z nás," dodala Čerešňáková, které zanedlouho vyjde její knižní prvotina právě ze zákulisí světa modelingu a Miss.

Reklama

Další články

Načítám