Hlavní obsah
Článek

Jana Bernášková (43) dobře ví, že vedle své dcery vypadá spíš jako její sestra než maminka. A že v tomto případě opravdu nejde jen o lichotivou lež. Za jejím vzhledem je ale mimo jiné také dřina v tělocvičně.

Jana Bernášková je úspěšnou spisovatelkou, herečkou a zkrátka ženou, která si umí užívat života. Alespoň tak působí na svém profilu na sociální síti, kde byste ji jen málokdy našli bez úsměvu. Se svými sledujícími sdílí kromě pracovních úspěchů také spoustu momentek ze soukromého života. A teď se s nimi podělila i o fotky z místa, kde si pořádně dává do těla.

„Dneska jsem si dala devadesátiminutovou lekci cvičení barre a třepu se jak čivava z množírny. Jakým pohybem se držíte v kondici? ( A co je vlastně barre ? Něco mezi pilates a prvky baletních pozic ),“ napsala Jana ke snímkům, na kterých ukázala kromě své pověstné hřívy i své křivky v legínách a přiléhavém tílku. A i když by se dalo zrovna o přirovnání k pejskovi z množírny polemizovat, dočkala se herečka mnoha pochvalných komentářů.

„Krásná okouzlující žena, máte nádherné vlásky, sexy postavičku, princezna,“ píše jí jeden sledující. „S výsledky jsme se mohli seznámit v Krvavém Johannovi - takže to zjevně funguje!,“ píše jiný a odkazuje na film z roku 2023, který ale u lidí jinak příliš velký úspěch neměl. Je tak dobře, že v něm zaujala alespoň Jana Bernášková a její postava.

Další články

Načítám