Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na pravidelné odhalování před objektivem už si i řada jejích hejtrů zvykla. Radka Třeštíková (42) se ráda chlubí svým tělem, které pravidelně fotí z nejrůznějších úhlů. Do odhalování se většinou pouštěla u sebe doma nebo kdekoli, kde nemohla pohoršit. To však změnila.

Focení před zrcadlem u sebe v bytě už bylo autorce bestsellerů málo, a tak se svlékla rovnou ve výtahu. Své sledující o víkendu obohatila o své názory na výsledky voleb na Slovensku. Hned v několika stories se vyjádřila k politické situaci a vše nakonec odlehčila svým humorem. „No nic, držíme vám palce a toho Babiše si tady kvůli vám ještě necháme, to vám přece nemůžeme udělat, že bychom vám v téhle těžké situaci poslali nazpátek takový materiál,“ napsala Třeštíková.

Politické okénko nakonec chtěla ještě trochu odlehčit, a slíbila, že večer přidá polonahou fotografii. A tak se také stalo. Spisovatelka se tentokrát odvázala natolik, že nafotila sexy snímek ve výtahu. Neochudila své fanoušky o svůj smyslný pohled a štíhlé tělo.

Nejdříve se detailně zvěčnila v topu přes jedno rameno, ten nakonec odhodila a pustila se do pózování nahoře bez. Ňadra si v tu chvíli zakrývala rukama. Zda stihla vše během jízdy, nebo si výtah na sexy pózování zastavila, neprozradila. Nutno říct, že odvaha jí rozhodně nechybí.

Reklama

Další články

Načítám