Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Leoš Mareš (48) je známý svým vytříbeným stylem, k němuž patří i fešácký účes. Teď ale se svými fanoušky sdílel video, na kterém se nechává ostříhat strojkem. Lidi jeho počin rozdělil na dva tábory. Jedněm se líbí, druzí jsou naopak velmi kritičtí.

Moderátor si dnes užil parádní den. Jednalo se o natáčení zatím blíže nespecifikovaného díla, ve kterém si kromě něj zahraje i Štěpán Kozub (28). Ten v poslední době bojoval se zdravotními problémy, teď už to ale vypadá, že je na tom o dost lépe. „Přátelé, dneska natáčíme a ostříhají mě,“ sdělil moderátor na prvním z více videí, které z natáčení zveřejnil na Instagramu. V jednom z dalších pak prozradil, že si děvčata ze štábu myslela, že se jeho stříhání takzvaně „nafejkuje“, on si ale stál za tím, že bude skutečné. A na posledních záběrech dokázal, že nelhal. Zřejmě už po natáčení, kdy se vlasům Mareše nejspíš věnoval Štěpán Kozub, si s jeho účesem pomocí strojku pohrál kadeřník Martin Tyl. Záběry, které Leoš doprovázel úsměvem, jeho fanoušci hned začali hojně komentovat.

„Kdo vás k tomuto ,nestřihu‘ přesvědčil? Kde je vám vidět všechno, co vlasy zakryly. Za mě určitě ne, škoda. Předtím to bylo o hodně lepší,“ píše například jedna z nich. „Né, vždyť vám to tak slušelo, ta hříva,“ či „trestanec“ nebo „vypadá o dost starší teď“, to jsou některé z dalších negativních komentářů. Lidé také přirovnávají Leoše k Blekotovi z Arabely nebo k Andreji Babišovi.

Našla se ale i spousta pozitivních názorů. Mnoho lidí vidí v Leošovi Davida Beckhama, další píší o super změně a dámy i o tom, že takový sestřih na chlapech milují. Mnoho lidí se také zajímá o to, jakou reakci na svého muže bude mít Leošova manželka Monika. A dá se očekávat, že ani o takové video nejspíš nebudou sledující ochuzeni. A jak se nový Leošův účes líbí vám? Můžete ho zhodnotit v naší galerii.

Reklama

Další články

Načítám