Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Oblíbený herec a komik Štěpán Kozub (28) neprožívá zrovna nejkrásnější začátek roku. Herce postihlo komplikované plicní onemocnění, zrušil svá vystoupení a věnuje se rekonvalescenci. Na konci roku byl údajně jeho zdravotní stav natolik vážný, že měl být kvůli nízké tepové frekvenci a náběhu na slabý infarkt dokonce hospitalizován.

Bylo mu natolik špatně, že se stáhl i ze sociálních sítí. Fanoušci populárního baviče tak žili ve velkých obavách. Kozub se ale nyní cítí lépe a pravidelně své příznivce informuje, jak je na tom. První den roku 2024 pro něj byl naprosto zásadní.

„1. leden 2024 už asi nikdy nezapomenu. Nemám ve zvyku přidávat zde nějaké své vnitřní pochody nebo pocity, nicméně tento den je v mnohém zásadní. Měl jsem hodně času přemýšlet, hodně času odpočívat. Tělo si řeklo STOP. Pomalu ho opět startuji do nových dnů. Teď už ovšem vím, že na to musím jít trošku jinak,“ svěřil se na sociálních sítích Kozub u své fotky, kde se zvěčnil do půl těla.

Nadále už prý své zdravotní peripetie řešit nebude a soustředí se hlavně na proces uzdravování. „Jdeme na to, není čas ztrácet čas,“ dodal už veseleji naladěný herec.

Reklama

Další články

Načítám