Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jednou z nejočekávanějších přehlídek právě probíhajícího týdne módy v Paříži bylo představení nové kolekce na nastávající jaro a léto značky Saint Laurent. Francouzský luxusní dům módy specializující se na haute couture překvapil kolekcí s militantními prvky. Otázkou je, kdo si na podobné modely troufne.

Mezi kráskami na mole nechyběla dokonce ani Eva Herzigová, která ovšem vynesla výrazně decentnější kousek. O fotku ze zákulisí s ostatními modelkami připravenými vplout na molo, se podělila i na svém Instagramu.

Pokud chcete být příští rok v kurzu, rozhodně nic nezkazíte volnými kalhotami s kapsami s vysokým pasem a barevně sladěným opaskem. Pojetí vrchní části těla už je ale o poznání méně army...

Povětšinou tílka, body nebo úzká trička s dlouhým rukávem jsou velice průsvitná a nosit se mají bez spodního prádla. Jak dobře víme, mezi celebritami se průsvitné materiály uchytily velice slušně, tak se nechme překvapit, zda nakonec proniknou i mezi 'normální smrtelnice'.

Reklama

Další články

Načítám