Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Eva Herzigová (51) se svou rodinou působí jako reklama na štěstí. Česká rodačka žijící v Itálii a Londýně sice překročila padesátku, to ale není znát ani na jejím těle a vrásky si z věku modelka nedělá ani na duši. Právě teď tráví se svými blízkými dovolenou, ze které posílá jeden úsměv za druhým.

Blondýna z Litvínova kdysi dostala označení Marilyn Monroe východu a neuvěřitelně vypadá i dnes. V březnu sice oslavila kulaté narozeniny, stále je to ale rozverná „holka“, která si naplno užívá života. Štěstí je na její tváři patrné hlavně od roku 2002, kdy potkala muže svého života, turínského podnikatele Gregoria Marsiaje, se kterým má tři syny, George, Philipa a Edwarda. Právě s rodinou tráví modelka svůj čas nejraději.

Před několika týdny s blízkými odcestovala do Bhútánu a teď s fanoušky sdílela fotky od ledovcového jezera, kde se všichni vykoupali. „Jsem šťastná, absolutně. Nemohla jsem si přát lepší léto než plavat se svou rodinou v ledovcových jezerech, chodit na túry, jezdit na elektrokolech,“ napsala k sérii snímků, na kterých předvedla nejen svou, ale i partnerovu postavu v plavkách, své tři syny a úchvatnou krajinu, kterou si všichni velmi užívají.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám