Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Velké setkání známých žen proběhlo v rámci zahájení měsíce prevence rakoviny prsu. Protože název eventu zněl Pink Lady, alespoň část z nich to pochopila také jako dress code, tedy zadání, co na akci obléknout.

Protože se akce pojila i s jedním z oděvních řetězců, vybrat outfit tak, aby se neoblékly stejně jako jejich kolegyně a dodržet přitom růžové motto, bylo dost náročné. V totožných šatech jsme tak mohli vidět moderátorku Kristinu Kloubkovou (47) a herečku Michaelu Tomešovou (32). Halenku ze stejné látky, jako byly jejich šaty, zase oblékla herečka Kateřina Pechová (37). Jako trapas to ale nebraly, naopak s úsměvem společně zapózovaly.

Světlejší růžový komplet zvolila modelka Kristýna Schicková, influencerka Mariana Prachařová (30) vsadila na pink maxi svetr, zpěvačka Barbora Poláková (40) přišla v růžové čepici. Většina dam, které můžete vidět v naší fotogalerii, si pak vystačila jen s růžovými mašličkami, které jsou symbolem Pinktoberu, jak oficiální název měsíce prevence zní.

Reklama

Další články

Načítám