Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Fanoušci neprofesionálních zápasů si opět přijdou na své. Pod křídly organizace RedFace proti sobě totiž nastoupí transgender zápasnice Naomi Lauren, která se narodila jako muž. Utká se s kulturistkou Karolinou Hrbkovou.

„Je zkušená kulturistika, takže to pro mě bude výzva,“ prozradila Naomi Super.cz s tím, že s bojovými sporty žádné zkušenosti nemá. Avšak se nebojí kdejaké výzvy, a i proto tuhle nabídku přijala. Za případnou výhru by si pak pořídila nějaké módní doplňky a kousky nebo dovolenou.

Naomi se narodila jako muž, její rodina však vzala její proměnu ukázkově, ač to právě pro Naomi nebylo jednoduché.

„Jelikož jsem to celou dobu tajila a ‚byl‘ jsem vlastně gay, tak to bylo všechno v pohodě, to se totiž vědělo od malička. Avšak když jsem přišla na to, že jsem trans, tak to pro mě byl velký oříšek, protože jsem z věřící rodiny. Ta to naštěstí přijala krásně, mám velmi milující rodinu a já velmi miluji je. Nic se u nás nezměnilo, jen to, že mě oslovují jako Naomi,“ svěřila se Naomi s tím, že v brzké době plánuje nasadit hormonální léčbu.

Související témata:
Naomi Lauren

Reklama

Další články

Načítám