Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Fitness trenérka Zdeňka „Lulu“ Černá a playmate Denise Ayverdi na sebe v minulosti upozornily jako údajné exmilenky MMA bijce Karlose Vémoly (38). A ač se mohlo zdát, že je tahle kapitola už uzavřená, tak nebyla.

Denise i Zdeňka si myslely, že jsou jedinečné a byly prý překvapené, že má Vémola víc bokovek. „My jsme s ním obě i v celkem stejnou dobu randily. Já jsem nevěděla, že má kromě Lely i někoho jiného. Myslela jsem si, že jsem byla v jeho životě jediná bokovka,“ vysvětlila Zdeňka, která byla tentokrát vyzyvatelkou.

„Žárlíš, že mám větší prsa než ty,“ ťala do živého Denise a reakce na sebe nenechala dlouho čekat. „Měly bychom si je poměřit. To by je ale musel někdo vzít do ruky,“ reagovala Lulu, která přiznala, že zápas pod organizací RedFace nebude v klasickém MMA, ale víc sexy. U plácané přes zadeček ale rozhodně nepůjde.

„S Denise je to osobní i profesní záležitost. Jsme podobný typ ženy, obě si libujeme v plastických operacích, máme stejnou výšku, prsa a podobně. Ona je brunetka, já jsem blond, tak to bude takový souboj i mezi tímhle. Já samozřejmě nemusím žádnou exmilenku Karlose, takže to relevantní je, ač je to už 3 roky stará záležitost. Takže věřím, že si po tom zápase bude moci podat ruce,“ svěřila se fitness trenérka pro Super.cz.

Pokud jde o samotný zápas, tak se na něj Zdeňka už velmi těší. „Bude to opět jedinečná atmosféra. Já zbožňuji fanoušky, jak dokážou člověka ještě víc nabudit, je to adrenalin, kdy nevíte, jak to dopředu dopadne. Těsně před zápasem budu asi hodně nervózní, ale zatím převládá to, že se na to velmi těším,“ dodala.

Reklama

Další články

Načítám