Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Britský zpěvák James Morrison zažívá zřejmě nejtěžší období v životě. V pátek byla nalezena bez známek života jeho manželka Gill Catchpole, s níž má dvě dcery. Životní láska devětatřicetiletého zpěváka, jenž se proslavil nejvíce hitem You Give Me Something, zemřela v jejich rodinném domě ve Whitminsteru v hrabství Gloucestershire.

K příčině úmrtí pětačtyřicetileté ženy prozatím není známo více informací, podle zdrojů zahraničních webů je ale zpěvák naprosto zdrcený. Těžké chvíle s ním prožívá jeho rodina, která jej obklopila, aby ho podpořila. O maminku zároveň přišly dvě jejich dcery – pětiletá Ada a patnáctiletá Elsie. V šoku je rovněž vesnice, kde k tragédii došlo a v níž Gill provozovala kavárnu a podnikala v cateringu.

„Gill byla nalezena mrtvá v pátek v rodinném domě ve Whitminsteru. James je zdrcený a jeho rodina ho podporuje. Snaží se být silný kvůli jejich dcerám, ale požádal, aby rodina mohla truchlit v soukromí,“ sdělil zdroj médiím.

Morrison v minulosti několikrát ocenil svou ženu a popsal ji jako svou hrdinku, jelikož porod obou jejich dcer byl velice náročný. Zatímco starší Elsie se narodila s pupeční šňůrou omotanou okolo krku a Gill následně strávila kvůli komplikacím při porodu týden a půl v nemocnici, Ada se narodila předčasně, a to o celých třináct týdnů. Po narození vážila pouhých 765 gramů. Celý první rok byl prý velice náročný.

S umělcem, který v roce 2007 získal i BRIT Award a stal se zpěvákem roku, se život vůbec nemazlí. V posledních letech přišel už o čtvrtého blízkého člověka. V roce 2022 se na čas zcela stáhl do ústraní poté, co během tří let zemřel jeho otec, bratr Alexis a synovec Callum. Ztráta milované Gill je ale zřejmě nejbolestnější. Se zpěvákem tvořili pár již v době, kdy vystupoval jen po malých barech a živil se uklízením.

Související témata:
James Morrison

Reklama

Další články

Načítám