Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

S rakovinou se s přestávkou statečně rval dlouhých šest let, nakonec jí ale ve svých pětatřiceti letech oblíbený australský zpěvák Johnny Ruffo podlehl. Hvězda nekonečného seriálu Home and Away zemřel pokojně v pátek ráno v nemocnici v Sydney obklopen rodinou a svou milovanou přítelkyní Tahnee Sims, která mu stála po boku po celou dobu jeho boje s nemocí.

„S těžkým srdcem jsme se dnes museli rozloučit s naším milovaným Johnnym. Byl obklopen rodinou a partnerkou Tahnee, odešel pokojně za podpory neuvěřitelných sester a lékařů. Byl to velmi talentovaný, okouzlující a někdy drzý kluk. Johny byl velice odhodlaný a měl silnou vůli. Bojoval až do konce a bojoval, jak jen mohl. Měl krásnou duši, která mohla dát ještě mnohem víc. Všichni tě milujeme, Johnny, a budeme na tebe vzpomínat pro všechnu tu radost, kterou jsi přinesl do našich životů. Odpočívej pokojně,“ stálo v prohlášení na Instagramu jeho mluvčího.

Ruffovi, jenž se proslavil rovněž rolí Chrise Harringtona v seriálu Seven Soap či v dalším seriálu Neighbours, byla poprvé rakovina mozku diagnostikována v roce 2017 poté, co navštívil nemocnici kvůli silným migrénám.

V srpnu téhož roku byl ihned převezen na operaci a předtím, než začal podstupovat chemoterapii a radioterapii mu lékaři odstranili sedmicentimetrový nádor na mozku. Ruffo byl následně v remisi, ale v listopadu 2020 se nemoc vrátila, loni v srpnu potvrdil, že je jeho stav vážný a že se bojí, jak se jeho přítelkyně vyrovná s tím, až tady nebude.

Související témata:
Johnny Ruffo

Další články

Načítám