Hlavní obsah
Článek

Nedávno proběhl třetí Galakoncert Orchestru Karla Vlacha, který zároveň oslavil 85 let své existence. Celým galavečerem v Kongresovém centru na Vyšehradě provázela Adéla Gondíková (50). Charismatická moderátorka nikdy nezkazí žádnou legraci, a tak se se všemi podělila o jednu vtipnou historku z manželství.

Řeč na to přišla, protože celý večer se nesl v duchu muzikálů a filmových písní. Zazněl i hit z Hříšného tance. „Když jsem tady před deseti lety hrála muzikál Mamma Mia!, tak tady se pak hezky sedávalo a ve tři ráno to na mě přišlo, dělat zvedačku. Já od začátku života toužím být tanečnicí. Nemám to jen já, paní v první řadě taky říkala, že touží takhle nadskakovat,“ začala Adéla vyprávět. Její manžel dokonce pobídl ostatní, aby už ji někdo zvedl, ať mohou jít domů. Sám osobně jí ale toto přání ještě nesplnil. „Ne, Jirka mě nechytá,“ smála se Adéla během rozhovoru pro Super.cz.

O zvedačku se snaží už dlouho. Téměř dokonale se jí to splnilo během jiné rušné noci. „Já jsem to pak fakt udělala. Mám jedno video v telefonu z roku 2011. Bylo takové ráno v Ostravě. Na ulici s jedním velkým krasobruslařem a zvedl mě. Já křičím, že se bojím, a u toho je asi pět lidí, aby mě když tak chytli,“ smála se Adéla. Během jejího moderování s legendárním orchestrem zazpívali Tereza Mašková (28), Vašek Noid Bárta (43)Hana Holišová (43).

Další články

Načítám