Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jméno nejpřitažlivějšího muže světa podle magazínu People pro letošní rok je jasné! Na samém vrcholu stanul americký herec, který proslul především svou rolí doktora Dereka Shepherda v seriálu Chirurgové. A není jím nikdo jiný než Patrick Dempsey, který se lichotivého titulu dočkal v 57 letech.

Rodák z amerického Lewistonu je důkazem, že někteří muži zkrátka zrají jako víno. Obálka magazínu s fotografií herce byla představena v úterý večer v pořadu Jimmy Kimmel Live, kam Dempsey zavítal a kde svůj úspěch okomentoval: „Nikdy se nevzdávejte svého snu. Musíte si užít ten okamžik, kdy se to stane - rok uteče tak rychle,“ čímž narážel na skutečnost, že jeho ‚kralování‘ potrvá pouze do příštího vyhlášení.

Jméno letošního vítěze ovšem nebylo prozrazeno hned, ale publikum mělo nejdřív za úkol zjistit, o koho by se mohlo jednat… Na základě dvaceti dotazů a následných odpovědí ‚záhadného muže‘ se publikum dopátralo, že jde o muže nad padesát let, který je ženatý a má tři děti. Klíčovou otázku vyřkl jeden divák, když se zeptal: „Jste doktor McDreamy?“ Právě tak se totiž rovněž jeho postavě z Chirurgů přezdívá.

Následně se hercově charisma poklonil i sám moderátor, když řekl: „Co jim trvalo tak dlouho, to je jediná otázka, kterou mám… Jsi každým rokem hezčí. Asi vyčkávali, stejně jako když odzátkujete láhev dobrého vína. Rozhodli se počkat, až bude ten správný rok,“ načež herec Jimmymu s pokorou poděkoval.

Reklama

Další články

Načítám