Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Večírkům se nevyhýbá, ale zato si vybírá, co bude pít. Modelka Denisa Dvořáková (34)má jasno. „Piju buď suché bílé víno, anebo vodku se sodou a limetou,“ prozradila, že volí koktejl skinny bitch, který prý vymyslely modelky, protože je z koktejlů nejméně kalorický.

Když už to náhodou přežene, má i vlastní recept na kocovinu. „Určitě je to kola po ránu, v takových chvílích miluju toho, kdo ji vymyslel. A když už mám chuť na jídlo, tak to jistí fastfood,“ smála se modelka, že v takovém případě dává zdravé stravě vale. „Když je žaludek podrážděný, je potřeba ho promastit víc, než je obvyklé,“ míní.

Na mejdany obvykle vyráží s kamarádkami, partner, majitel známého baru Filip Mihina mívá vlastní program. „Pak se ale v nějakém baru potkáme a odcházíme spolu domů. Po svých, protože na sobě dokážu poznat, kdy mám dost, a nestalo se mi, že bych šla po čtyřech anebo sebou mlátila o stěny,“ vysvětlovala.

Tak to prý bude i na Silvestra. „Letos ho máme naplánovaný v Praze, Silvestra slavím ráda. Ale příští rok, doufám, budeme někde v teple,“ má dalekosáhlé plány Denisa, která věří, že jim to s partnerem vydrží až na věky.

Reklama

Další články

Načítám