Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Není na světě člověk ten, který by se zalíbil lidem všem. Zářným příkladem toho, že lidová moudrost pořád platí, je i Tomáš Rys alias The Hateris z reality show Survivor. Streamer leží v žaludku nejen soutěžícím na ostrově. Zajídá se i mnohým divákům a hlavně divačkám. Co jim nejvíc vadí?

„To je standard u streamerů. Když jsi streamer, tak okrádáš děti o peníze. To je fakt. Proti tomu nemáš bojovat. Každý streamer okrádá děti o peníze,“ vlepil Mikýř The Haterisovi v reality show Survivor.

„Kde máš jistotu, že jsou to děti? Ty si myslíš, že mi třináctileté děti posílají peníze?“ ptal se Tomáš v Survivoru, když ho konfrontovali s názorem, že coby streamer tahá z dětí peníze na různých platformách.

„Naprostá blbost, je to obecná urážka streamerů. Mě to urazilo a podle mě je to nemístné a zbytečné. Příště bych si hlídal, jestli nahází víc pytlíků do koše než já,“ bránil se v emocích The Hateris na kmenové radě.

Krátce nato se na sociálních sítích rozpoutaly vášnivé diskuze o tom, co Rys v minulých letech dělal a dělá a jak moc to je, nebo není košer. Navíc se začaly přidávat další a další hlasy, které vzpomněly i velmi nevybíravé řeči o ženách, které měl sbalit, nezávazně si užít a dál se o ně nezajímat.

„Hlavně se do vás nesmí zamilovat, což se většinou stane. Teda aspoň já mám tu zkušenost,“ pochválil se na jednom ze svých starých záznamů. Co na tom, že některé z žen by třeba tak úplně nechtěly a sex by si dotyčný musel vynutit…

Alespoň takový dojem z této hvězdy internetu mnozí získali poté, co svému publiku radil, jak si užít na parketu na diskotéce.

„Jí to třeba nejde rozepnout, ty džíny, nebo ona nechce, to je jedno. Prostě se tam musíš dostat, tu ruku těma džínama zespoda, abys jí tam mohl…,“ vysvětloval v jednom z videí The Hateris, když se chlubil svými úspěchy v roli „Mr. Prstokládka“, jak sám sebe pokřtil.

A chlubil se i dalšími oplzlými historkami, jak můžete vidět na vloženém videu.

„Nechutný prase,“ komentovala jeho osobu divačka Veronika.

„Nechutný chlap,“ doplnila Miluše.

„Tak ten je tutově impotentní. Normální chlap se neukájí trapnými kecy jako tento magor. Kdo žvaní, tak nekoná,“ ťala do živého Ivana.

Asi nepřekvapí, že leckteří diváci volají po tom, aby byl ze soutěže vyřazen s tím, že podobné chování by si jako hvězda prestižního formátu neměl dovolit. A že by si Nova měla v budoucnu účastníky líp proklepnout.

Najdou se však i tací, kteří Tomáše Rysa hájí a vysvětlují, jak to vlastně myslel. A hájí ho s tím, že to byla jenom legrace, kterou prudérní publikum prostě a jednoduše nepochopilo. Nejlepší bude, když si názor uděláte sami…

Reklama

Další články

Načítám