Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už koncem února vypukne třetí řada reality show Survivor Česko a Slovensko a tohle jsou medailonky posledních soutěžících, kteří odletěli do Dominikánské republiky bojovat o titul i pohádkovou peněžní výhru. Mimo ty si nejdrsnější soutěž světa i letos vyzkouší několik VIP osobností.

Tomáš Rys, 40 let, streamer

Tomáš je energický i trochu potrhlý typ, který si rád dělá legraci z lidí na internetu. Také je trochu lehkomyslný a prostořeký. Na internetu se proslavil tím, že ve svých streamech prozrazoval detailní informace o svých bývalých vztazích. Sedmnáct let hrál fotbal, s věkem ale přesedlal k hraní fotbalu online a nyní se živí jako herní streamer. V osobním životě je cílevědomý, ale říká o sobě, že se pořád cítí jako kluk, který má ještě čas užít si dobrodružství a zábavu. Přestože má dlouholetý vztah, není připraven na závazky, uvidíme, zda mu Survivor přichystá dobrodružství, po kterém změní postoj. Svou účast v soutěži bere jako výzvu. Sám sebe vnímá jako vůdčí typ. Nemá ale problém fungovat v kolektivu, je kamarádský a mohl by být tím, kdo bude svými vtipy a pozitivní náladou pozvedávat morálku.

Foto: TV Nova
Tomáš Rys

Iva Skupnik, 29 let, auditorka

Iva přiznává, že v životě si prochází existenciální krizí. Dosud se vždy snažila být tou hodnou a poslušnou dívkou, přesně tak, jak se to od ní žádalo. Je vdaná a od okolí cítí tlak na to, aby už měla rodinu. Survivor proto považuje za příležitost, jak se ze své pozice vymanit a udělat konečně to, co chce ona, a ukázat všem, že dokáže mít svůj názor a jít si za svým vlastním snem. Na ostrově jí nejvíce budou chybět kočka a manžel. Jako svá největší esa v rukávu, která hodlá v soutěži použít, jsou komunikativnost, tvrdohlavost i odolnost. Netají se ani tím, že pokud půjde do tuhého, použije i ženské zbraně. Případnou výhru by použila na splacení hypotéky.

Foto: TV Nova
Iva Skupnik

Kristina Alexandra Hrbková, 29 let, policistka

Kristina má vystudovaná práva a už čtyři roky pracuje jako policistka. Žije v Olomouci, ale za prací dojíždí do Prahy, proto nemá příliš volného času. Ten zbývající vyplňuje především sportem. Pracuje na stejném oddělení se svým snoubencem. Pracují v terénu a jsou těmi, kdo na místo činu vyjíždí jako první. Díky své profesi si prošla již množstvím krizových situací. Svou práci zároveň bere jako svého koníčka a říká, že se v ní našla. Do Survivoru se přihlásila, protože chce zažít něco nového a otestovat své hranice. Ráda by všem ukázala, že policistky jsou silné a nejsou jen pouhými věšáky na uniformu.

Foto: TV Nova
Kristina Alexandra Hrbková

Survivor 2024

Populární Survivor odstartoval v úterý 27. února 2024 na Voyu. Proti sobě bojují kmeny celebrit a běžných „smrtelníků“.

Kdo jsou soutěžící?

Na další fotky sexy Kristiny i ostatních účastníků show se můžete podívat v galerii.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám