Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Málokteré známé osobnosti se podaří před novináři naprosto ututlat veselku. Tomáši Vernerovi a jeho partnerce Tammy to vyšlo. Pomohl tomu fakt, že se svatba konala bez dlouhého plánovaní, a navíc v době začátku koronavirové krize.

„Desátého ledna jsem na Staroměstském náměstí poklekl a požádal Tammy o ruku a šestnáctého ledna mi Tammy oznámila, že je těhotná. Nám to tedy tak krásně navazovalo,“ popsal posloupnost událostí bývalý krasobruslař.

Snoubenci tedy splnili podmínku a vzali se do roka a do dne od zasnoubení. „Z úcty k thajské části rodiny došlo ke svatbě před porodem,“ uvedl Tomáš.

K obřadu došlo v Borovanech u Českých Budějovic, kde žije Vernerova rodina, za přítomnosti rodičů a svědků. „Kromě toho, že je tatínek lékař, tak je taky radní a měl možnost nás legálně oddat. Jsme svoji od 14. března,“ vzpomíná s úsměvem.

Nebylo snadné, aby v komplikované době byli obřadu přítomni i příbuzní z Ameriky, odkud Tammy pochází. V tomto případě tedy tatínek.

„Cesta k tomu byla velmi složitá. Maminka Tammy byla v Česku už měsíc před svatbou. Její tatínek odlétal zrovna v době, kdy se Amerika zavřela. Zůstal tady o dva týdny déle, než plánoval a než našel cestu, jak se vrátit zpět do USA. A na další dva týdny pak musel do karantény,“ vysvětlil Tomáš, který se s manželkou těší na narození syna.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám