Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bylo velkým překvapením, když Tomáš Verner (34) oznámil, že se s partnerkou Tammy brzy stanou rodiči. Informace se do světa dostala teprve nedávno, a to je Tammy už v osmém měsíci těhotenství.

Nejen v tom si dali nastávající rodiče na čas. Dlouho otáleli s pořízením výbavičky.

„Mám pocit, že mi každý říká, že jsme pozadu. Už jsme měli mít dávno výbavu vybranou, ale já všechno dělám na poslední chvíli. Ale do porodu máme ještě měsíc, tak snad vše stihneme,“ prozradil nám při výběru kočárku a další potřebné výbavičky bývalý krasobruslař.

„Všechno zatím zůstane zabalené v garáži. Pověrčiví sice nejsme, ale jistá pravidla dodržujeme. Například s předstihem neslavíme svátky a narozeniny.“

V rozhovoru nám Tomáš prozradil, že se mu narodí chlapeček. „Čekáme syna. Jméno zatím nemáme definitivně vybrané. Je pro nás důležité, aby se dobře vyslovovalo česky i anglicky. Nakonec ale bude mít právo veta manželka,“ uvedl Tomáš. Jméno potomka pár volí i s ohledem na to, že budou trojjazyčná rodina. Jeho žena je totiž Thajka, která se narodila ve Spojených státech.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám