Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Eva Decastelo (45) si užila vánoční svátky se svou rodinkou. Stejně jako její partner Tomáš Třeštík. Oblíbený fotograf se pochlubil fotkou od vánočního stromečku, kde nechyběly jeho děti i ex Radka Třeštíková (42).

To samozřejmě vzbudilo zvědavost některých fanoušků, kteří se divili, že netráví Vánoce se svou současnou přítelkyní Evou Decastelo. „Kde je nová přítelkyně?“ zaznělo v komentářích na Tomášově profilu na Instagramu.

Ještě než Tomáš stačil cokoliv říct, ozvala se samotná Eva. „Doma s dětma. Rodina má být spolu. A je skvělé, že to jde,“ odpověděla jasně moderátorka, které Tomáš hned poslal zamilovaná srdíčka.

Pochvaly se dočkala i spisovatelka Radka Třeštíková. Vánoční atmosféra tak byla hotová idylka. „Jste úžasný, jen tak dál, ať se lidi mají rádi, mít společně děti a chovat se slušně je nejvíc. Radko, jste za mě hrdinka, co se z nikoho nepo…,“ chválila ji jedna z fanynek.

Třeštík ostatně není jedinou známou tváří, která trávila Vánoce se svou bývalkou a dětmi. Také model Miroslav Dubovický se nechal vyfotit u stromečku s expřítelkyní Veronikou Kopřivovou a jejich malou dcerkou.

Reklama

Další články

Načítám