Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Veronika Kopřivová (33) si vánoční svátky užila především se svou dcerkou Ellou. Na roztomilé společné vánoční fotce ale nechyběl ani její bývalý partner Miroslav Dubovický.

„Přejeme vám krásné Vánoce a pohodové svátky ve zdraví a v lásce s vašimi blízkými,“ vzkázala Kopřivová s Dubovickým na Instagramu. S otcem své dcery už sice Veronika netvoří pár, ale pro svou ratolest chtějí být oba těmi nejlepšími rodiči.

Fanoušci hned začali spekulovat nad tím, zda se k sobě s Veronikou nevrátili. Další je pak chválili za to, jak spolu skvěle vychází. „Třeba se dali dohromady! Lidi míní, život mění,“ napsala jedna z fanynek v komentáři na sociální síti. „Je krásné, že i když nejste spolu, pořád slavíte svátky nebo narozeniny jako rodina. Ella vám za to bude určitě jednou vděčná,“ zaznělo v dalším komentáři.

„Verunko, velká škoda, že nejste spolu,“ litovala jedna z dam. Dubovický oznámil rozchod v srpnu, pár už ale netvoří od loňska.

„S Veru už netvoříme pár delší dobu. Pořád jsme milující rodiče naší Elinky a jsem vděčný, že Veru je skvělou maminkou. I když rodina vždy byla a je pro mě vším, co jsem si kdy přál, bohužel vždy věci nevyjdou tak, jak si přejeme. Jako táta slibuju, že naši dceru budu dělat šťastnou a vychovávat z ní dobrého člověka. Věřím, že jednou bude cítit, že má skvělého tátu, tak jako mám já,“ napsal na Instagramu už v srpnu Dubovický. A zdá se, že svá slova myslel opravdu vážně.

„Někdy prostě trávíme dovolené nebo dny společně ve třech jako rodina. Máme to od začátku nastavené, já čtyři dny, Míra tři dny a to dodržujeme. V případě, že je něco neodkladného nebo nějaká dovolená, tak to řešíme operativně a pak si ty dny zase dorovnáme,“ popisovala Kopřivová, jak funguje jejich výchova.

Reklama

Další články

Načítám