Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

U slavného nápisu Hollywood v kopcích Los Angeles bylo v pondělí rušno. Natáčela se tam totiž reklama s olympijskou tematikou a hlavní hvězdou nebyl nikdo jiný než nestárnoucí akční hrdina Tom Cruise (61).

Kolem hvězdy Top Gunu a Mission Impossible se to hemžilo lidmi ze štábu a ve vzduchu se vznášely drony s kamerami, které zachycovaly každý Tomův pohyb. Cruise tak naplno zúročil své letité zkušenosti v akčním žánru a při pohledu na něj by asi jen málokdo tipoval, že v červenci oslaví dvaašedesátiny. Tom, který si v jednu chvíli i laškovně vyhrnul tričko, aby odhalil pevné břišní svalstvo, je zkrátka pořád v obdivuhodné kondici, přičemž jeho role mu nedovolují polevit.

Když v roce 2022 úspěšně navázal na svou slavnou roli Peta „Mavericka“ Mitchella v pokračování Top Gun: Maverick, Steven Spielberg mu po obrovském kasovním úspěchu řekl, že ‚Hollywoodu zachránil zadek‘. Tomovi se podle Spielberga totiž povedlo po období covidu opět nakopnout celý filmový průmysl.

Cruise ovšem i nadále zůstává věrný další své populární roli, a to v sérii Mission Impossible. A zatímco loni sklidil úspěch s Mission: Impossible Odplata - První část, aktuálně již natáčí část druhou, která by se měla v kinech objevit v květnu příštího roku. O scénář, režii i produkci se stejně jako v případě části první, ale i snímků Mission: Impossible - Fallout a Mission: Impossible - Národ grázlů postará Christopher McQuarrie, jenž se podílel i na scénáři ke zmiňovanému Mavericku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám