Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tom Cruise (61) už je podle posledních zpráv opět volný. Ještě ani nezaschl inkoust na zprávách o tom, že vztah s ruskou přítelkyní začíná být vážný, a už je mu s největší pravděpodobností konec.

Tom Cruise byl v životě třikrát ženatý. Jeho první manželkou byla Mimi Rogers, mnohem slavnější jsou jeho vztahy s Nicole Kidman a Katie Holmes, ze kterých má herec dohromady tři děti. Od doby, kdy láska s Katie vyprchala, se Tom svým soukromím nechlubí. Dodnes ani není zcela jasné, jaký vztah má ke svým dětem, hovoří se jen o tom, že dceru Suri údajně nevídá, i když na ni platí velké výživné.

Loni konečně přišla první vlaštovka v podobě klepů o údajném milostném vzplanutí mezi hercem a Shakirou, která byla po rozchodu s manželem také sama. Později ale vyšlo najevo, že i kdyby směrem od Cruise skutečně k nějakým citům došlo, zpěvačka je rozhodně neopětovala. Až tento měsíc začaly společenské tituly plnit zprávy o údajném novém románku, který vypukl mezi hercem a Ruskou Elsinou Khayrovovou. S tou se měl poprvé setkat v prosinci a od té doby jejich vztah prý nabíral na obrátkách.

Tento týden se dokonce objevily zprávy o tom, že Tom Cruise už viděl dvě děti svého protějšku a vztah je opravdu vážný. Teď je ale všemu konec. Dle magazínu Daily Mail se ti dva měli rozejít. A to v dobrém. I proto, že oba žijí ve stejném bytovém domě v Londýně, kde se budou nadále potkávat. Hovoří se o tom, že pro herce vztah přestal být zajímavým a zamilovanost vyprchala.

Je otázkou, jestli za rozchodem nestálo i něco jiného, například to, že Elsinin bývalý manžel začal do médií vypočítávat, kolik ho stál rozvod. Jisté je ale pravděpodobně to, že láska je pro Toma Cruise opět nejspíš Mission: Impossible, tedy nemožná mise.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám