Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tom Cruise (61) není jen akčním hrdinou, ale také hrdinou všedního dne. To předvedl i při příchodu na narozeninový večírek Victorie Beckham (50), kde pomohl na nohy fotografovi, který upadl. Tento zdánlivě malicherný kousek vyvolal mezi lidmi reakce plné obdivu.

Tom Cruise jako by na veřejnosti měl dvě tváře. Jednak je lidmi vnímán jako zřejmě ne moc dobrý manžel, od té doby, co se s ním rozvedla Nicole Kidman i Katie Holmes, a ne moc dobrý otec, který se se svou dcerou Suri údajně neviděl víc než jedenáct let. Její matka Katie prý chtěla kdysi Suri odstřihnout od otce hlavně z toho důvodu, aby nespadla pod vliv scientologické církve, které je herec už desítky let členem. Jaké jsou ale pravé důvody poněkud chladného vztahu otce s dcerou, veřejnost neví. Tučné alimenty na ni prý ovšem platil celou dobu. Nedávné osmnácté narozeniny s ní však zřejmě neslavil.

Na druhou stranu je Tom Cruise vnímán jako gentleman, který se například při natáčení filmů chová velmi dobře ke svému týmu a čas od času jeho členy něčím hodnotným obdaruje. A to, že mu ostatní lidé nejsou lhostejní, dokázal i při příchodu na narozeninový večírek Victorie Beckham, která slavila svoje padesátiny v soukromém londýnském klubu .

Poté, co vystoupil z vozu, uviděl fotografa, který během snahy o co nejlepší snímek couval, nevšiml si schodů a upadl na zem. Herec nelenil, k muži hned přiskočil a pomohl mu na nohy. Scéna trochu připomínala loňské Oscary, kdy k fotografovi stejně hbitě přiskočila Lady Gaga. Scénku tehdy jen trochu kazil konec, kdy muž ve znamení díků poplácal zpěvačku po zadku a ta z jeho gesta nevypadala příliš nadšeně.

V Londýně se ovšem vše povedlo na jedničku a i zdánlivě drobné gesto dostalo Toma Cruise na stránky bulvárních magazínů. A lidé jsou z něj nadšení. „Mám Toma rád. Je na něm něco, co evokuje starý Hollywood. Poslední z velkých hvězd,“ píše jeden ze čtenářů Daily Mailu. „Můžete si o Tomovi říkat, co je vám libo, ale vždy je to dokonalý gentleman. Osobně jsem ho měl vždycky rád,“ přidává se druhý. „Mám Toma rád. Zdá se, že se skutečně umí chovat a vždycky si udělá čas na své fanoušky. Co se týče jeho dcery, do toho nám nic není - nevíme, co bylo dohodnuto,“ ozývá se další.

Tom Cruise si tak u svých fanoušků zajistil další plusový bod a příště na něj možná přijdou do kina i ti, kteří jeho hereckým výkonům zatím odolávali. V současné době se totiž natáčí další film ze série Mission: Impossible.

Reklama

Další články

Načítám