Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Svého času nebylo v Hollywoodu slavnějšího dítěte než Suri Cruise. Okatá holčička, která se 18. dubna 2006 narodila snovému páru Tom Cruise (61)Katie Holmes (45), budila pozornost kdekoli, kam se s rodiči vrtla, nejen svou roztomilostí, ale i vyladěnými outfity. Díky tomu si zanedlouho vysloužila pověst nejstylovějšího dítěte celého Hollywoodu. V posledních letech tomu bylo ale úplně jinak a Suri jako by se naopak snažila splynout s davem a žít stejně jako její vrstevníci…

Tom a Katie po porodu několik měsíců vyčkávali, než svou holčičku ukázali světu. Velké cti se nakonec dostalo magazínu Vanity Fair, který si dvojice vybrala k otištění série rodinných fotografií pořízených věhlasnou fotografkou Annie Leibowitz. Už tehdy čtenáři jihli nad neskutečně roztomilou Suri, která připomínala panenku.

Postupem času, kdy média sledovala Suri téměř na každém kroku, si maminka dávala záležet i na tom, aby byla Suri malou módní ikonou, což nakonec vedlo až ke kontroverzím, kdy spousta lidí kritizovala nejen její modely od nejrenomovanějších světových značek, ale i obuv. Terčem kritiky se staly převážně její sandálky na podpatcích.

Jako malá si Suri pozornost fotografů a fanoušků užívala, ale čím byla starší, tím méně jí byl humbuk okolo jejích rodičů i jí samotné příjemný. O to víc v době, kdy vyšlo najevo, že se Tom a Katie budou rozvádět, a paparazzi jim byli v patách doslova na každém kroku.

Katie se snažila uchránit svou dceru, jak jen to šlo, a to především před vlivem scientologické církve, které Tom propadl. Herečce se podařilo získat Suri do výhradní péče, vztahy otce s dcerou ale ochladly. Tom se přestal se Suri stýkat, loni to bylo údajně deset let, co se neviděli.

Katie se ovšem snažila dceři vše vynahradit, vodila ji na kroužky gymnastiky, tenisu, a dokonce ji zapsala i do kurzu herectví. Loni magazínu People přiznala, že mateřství je pro ni vším. Suri se na rozdíl od mnohých dětí slavných rodičů i nadále drží v ústraní a podobně nenápadně zřejmě oslaví i svůj vstup do dospělosti…

Reklama

Další články

Načítám