Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herec Tom Cruise (61) má podle zahraničních médií známost, která již začíná být velmi vážná. Podle dostupných informací se má jednat o ruskou prominentku Elsinu Khayrovovou, která je o celé čtvrtstoletí mladší než herec.

O možném spojení mezi Elsinou a Tomem se poprvé začalo hovořit již koncem loňského roku. Server MailOnline nyní přišel s informacemi, že herec strávil několik nocí u Elsiny v jejím luxusním apartmánu v Londýně. Oba se dokonce měli minulý týden účastnit charitativní akce na podporu londýnské letecké záchranné služby Air Ambulance v hotelu Raffles, kde byl Cruise spatřen v družném rozhovoru s princem Williamem. Přestože na akci se k sobě nechovali jako pár, podle hercových přátel spolu tráví stále více času, a to převážně v jejím bytě v Knightsbridgi za deset milionů liber.

„V okruhu Tomových a Elsiných přátel se ví, že jsou spolu. Během uplynulých několika týdnů si začali být velmi blízcí, ale snaží se, aby je společně nikdo nevyfotil, protože chtějí vztah udržet v tajnosti,“ nechal se slyšet zdroj z hercova okolí. Přesto spolu prý podnikají řadu činností, které dělají i „normální“ páry. Občas společně zajdou do Hyde Parku, který je nedaleko jejího apartmánu, nebo povečeří v některé z londýnských restaurací.

Podle dostupných informací byla Elsina, jež je bývalou modelkou, přes deset let provdaná za ruského oligarchu a obchodníka s diamanty Dmitryho Tsvetkova, ale od roku 2020 jsou odloučeni.

Nechme se tedy překvapit, zda bude Tomovi po delší době v lásce přáno. Jak se ví, jeho loňský předmět zájmu, zpěvačka Shakira, jeho náklonnost neopětovala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám