Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pětadvacetiletá Italka Vittoria Ceretti, o níž se hovoří jako o přítelkyni Leonarda DiCapria (49), patří k nejúspěšnějším modelkám současnosti, a tak není divu, že nemohla chybět na nedávném týdnu módy v Miláně, kde odchodila hned několik přehlídek předních módních domů. A některé vynesené kousky rozhodně nebyly nic pro stydlivé jedince, jak se můžete přesvědčit ve fotogalerii.

Zřejmě tím nejodvážnějším modelem byly ‚šaty‘ vytvořené ze síťoviny, jejíž oka byla tak velká, že nebýt pár peříček, kterými byl model doplněn, kráčela by Vittoria po mole prakticky jen v kalhotkách. Svůdné variace spodního prádla s podvazky a punčochami brunetka předvedla během módní show kolekce na jaro a léto 2024 návrhářského dua Dolce & Gabbana a neméně sexy byl i černý model Versace s minisukní do pasu doplněný pouze o minimalistickou bandážovou podprsenku.

Oscarový herec byl s Ceretti poprvé oficiálně viděn v srpnu, kdy jej po několikatýdenní plavbě jachtou po Evropě doprovodila dokonce domů do Santa Barbary. Setkali se ale údajně už v květnu během propagace jeho filmu v Cannes. Naposledy v pondělí zavítali do restaurace Costes v Paříži, kde společně s několika přáteli u stolu povečeřeli.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám