Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když dámy vidí na jevišti charismatického herce Filipa Blažka (50), často jen žasnou, jak pohádkový princ Matěj ze snímku Nesmrtelná teta po letech vypadá. Herec je totiž ve skvělé formě a je vidět, že je to pořádný silák. Na své fyzičce se stále snaží pracovat.

Když zrovna nejsem na zkoušce a nehraju, tak si ráno přivstanu, jdu s pejskem anebo jdu do posilovny nebo na můj oblíbený thajský box,“ svěřil se herec Super.cz.

Přiznává ale, že už ve fitku netráví každý den, jak tomu bylo dřív. „To ne, mám rodinu a pár dětí, takže se taky musím věnovat jim,“ smál se herec, který je trojnásobným otcem. Má dvě krásné dcery a z předchozího vztahu syna.

Fyzičku brzo využije na zájezdovém představení s pražským Divadlem Metro. S novou hrou s názvem Bílá paní na vdávání totiž s kolegy objedou české hrady a zámky. Komedie tak bude pro diváka o to autentičtější. „Doufám, že lidé uvidí hezkou pohádku. Já jsem dřevorubec a pak jsem součástí Tria Bambulos s Martinem Zounarem (56) a Martinem Krausem,“ nastínil v našem rozhovoru Filip Blažek.

Reklama

Další články

Načítám