Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Není žádným tajemstvím, že vztahy bývalých manželů Kim Kardashian (43)Kanyeho Westa (46) nejsou zrovna ideální. Když se tu a tam sejdou na sportovním zápase některého ze svých dětí, dusná atmosféra by se podle očitých svědků dala krájet. O to větším překvapením bylo, když v úterý společně zašli v Malibu na večeři.

Jak je vidět, Kim se snaží být nad věcí, a přestože se podle jejích přátel po řadě loňských skandálů jejího ex s manželkou Biancou Censori děsila, co kde zase předvedou, minimálně s ohledem na jejich děti se s rapperem snaží vycházet.

Byla to právě jejich nejstarší dcera North, která na večeři rovněž nechyběla. S sebou si vzala dokonce i zástup kamarádek, s nimiž sladila oversize trička a obuv. Bianca se večeře v luxusní restauraci Nobu neúčastnila.

Televizní hvězda se na setkání s bývalým oblékla celá do černé. Pasové kalhoty sladila s kabátem ve vzhledu kožešiny či veluru a vyzbrojila se navíc kratičkým těsným topem, v němž vynikly její přednosti. Umělec užívající přezdívku Ye doplnil šedé džíny opraného vzhledu o černou bundu s límečkem a vysoké boty. Použil rovněž kuklu, v níž vypadal jako maskovaný zloděj.

Jen pár hodin po návratu z večeře přidal West na svůj Instagram velmi odvážný snímek své ženy Biancy, a následně si účet na sociální síti smazal. Zahraniční média se domnívají, že jde o machinace spojené s propagací jeho blížícího se alba Vultures.

Reklama

Další články

Načítám